Rămâi conectat

Actualitate

Bine afumat, un bărbat din Apuseni a adormit pe un drum din Ponorel. L-a trezit o mașină care i-a rupt piciorul

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri seară, poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 762, pe raza localităţii Ponorel, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că P.D., de 37 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Vidra – Cîmpeni, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Vidra, care era căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului victima a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi a fost transportat la Spitalul din Câmpeni pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Alba, pentru asistenţă medicală de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Victima a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest sau să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea