Bilete tratament balnear 2020: Pensionarii și asigurații din Alba mai au doar 2 zile la dispoziție pentru ridicarea acestora, cu plecare în 10-15 iulie

Paul Voicu - Primar 2020

Casa Județeană de Pensii (CJP) Alba pune la dispoziţia pensionarilor şi asiguraţilor bilete de tratament, cu plecare în 10-15 iulie 2020.

Cei interesaţi pot să aleagă dintre staţiunile: Sovata, Buziaș, Felix, Ocna Șugatag, Târgu Ocna, Bazna, Herculane, Covasna, Govora, Olănești, Turda, Căciulata, Călimănești, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Vatra Dornei, Tășnad.

ELIT

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției, ghișeul 3, sau la nr. tel 0258-811531.
Biletele pot fi ridicate până în data de 09.07.2020!

Potrivit site-ului CNPP, numai anumite categorii de persoane pot beneficia de bilete de tratament. Este vorba despre cei asigurați în sistemul public de pensii și pensionarii din acest sistem, precum și despre cei care au dreptul la aceste bilete printr-un act normativ special.

Mihail David - 2020

Pentru a beneficia de biletele de tratament, persoanele în cauză trebuie să prezinte mai multe acte și anume:

-cererea tip de acordare a biletului de tratament;
-actul de identitate (copie);
-talonul de plată a pensiei (original sau copie);
-biletul de trimitere – formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare-reabilitare acordate de către societăţile de turism balnear şi de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate (copie, cu prezentarea actului original);
-programul de recuperare (copie, cu prezentarea actului original).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...