Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bilanțul persoanelor din județul Alba, internate în spital, în urma infecției cu COVID-19. Câte persoane se află în izolare și carantină domiciliară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția de Sănătate Publică Alba a dat publicității bilanțul persoanelor infectate cu COVID-19, din județul Alba, astfel, la momentul actual se află internate în spital un număr de 284 de persoane, iar de la începutul pandemiei, au fost confirmate pozitiv 18.183 de persoane.

Potrivit comunicatului din partea DSP Alba, din cele 284 de persoane izolate în spital, 4 persoane internate la Cluj, 3 persoane internate în Sibiu, 4 persoane internate în Timișoara, o persoană internată în Bihor, 5 persoane internate în Mureș, o persoană internată în Brașov și o persoană în București.

Totodată, 1.067 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar până la momentul actual s-au vindecat 16.339 de persoane, iar alte 493 au decedat.

Tot din cauza infecției cu COVID-19, 1.609 persoane se află în carantină la domiciliu, iar de la începutul pandemiei, 27.878 de persoane au ieșit din carantina domiciliară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea