Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bilanțul crimelor de la Săpoca a urcat la 5. Încă o pacientă și-a pierdut viața, la spitalul Floreasca, managerul unității din Buzău, prezentându-și demisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat în această dimineață că bilanțul deceselor în cazul șocant de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca (județul Buzău) a urcat la cinci după ce, încă o pacientă, în vârstă de 88 de ani, a decedat la spitalul Floreasca din București. În urma acestor evenimente, managerul unității medicale și-a dat demisia.

Pintea a mai anunţat că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

“Din păcate vorbim despre 5 decese, pentru ca unul dintre pacienţii aflaţi la spitalul Floreasca, pacient de 88 de ani, un pacient cu multiple comorbidităţi a decedat în cursul nopţii trecute”, a declarat Sorina Pintea. Ministrul a mai spus că va depune plângeri penale împotriva medicului de gardă şi a asistentelor pentru neglijenţă în serviciu.

Tribunalul Buzău a decis, duminică seara, internarea medicală provizorie a bărbatului care a omorât cu un stativ de perfuzii pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca şi a rănit alţi nouă. Medicii vor trebui să stabilească dacă bărbatul de 38 de ani a avut discernământ.

sursa:adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea