Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Biciclete pe patru roţi la dispoziţia vizitatorilor Cetăţii Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Piaţa Cetăţii din Alba Iulia a apărut un nou mijloc de recreere, pentru albaiulieni dar deopotrivă şi pentru turişti.

De curând, un investitor privat s-a gândit să pună la dispoziţia tuturor vizitatorilor Cetăţii un mijloc de transport atractiv, pe placul tuturor celor care doresc să se destindă în aer liber dar în acelaşi timp şi să poată vizita toate galeriile Cetăţii, sau chiar să parcurgă cei peste 3 kilometri de pistă de biciclete, amenajată în interiorul acesteia. Astfel, acesta a înfiinţat, chiar în faţa Palatului Principilor (în apropierea statuii lui Mihai Viteazul) un miniparc de biciclete pe patru roţi, cu volan, cu patru locuri pe scaune,  foarte util în principal pentru familiile cu copii mici. Desigur, am observat  şi foarte mulţi tineri care au găsit o adevărată plăcere, chiar o distracţie, în a se plimba prin Cetate cu acest nou mijloc de deplasare. Doritorii pot închiria aşa zisele biciclete pe patru roţi zilnic, între orele 16.00 – 21.00 iar în weekend, între orele 15.00 – 21.00, la un tarif de 35 lei pe oră sau 20 lei pentru o jumătate de oră. Firma mai pune la dispoziţia doritorilor şi un kart cu pedale pentru o persoană la un tarif de 5 lei/ 10 minute.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea