// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

Bicicletă furată în urmă cu 5 luni, restituită proprietarului. Hoțul, un tânăr din Petrești, este cercetat penal

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un tânăr din municipiu ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bicicletă. Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului.

furt bicicletaLa data de 10.10.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe F.M., de 27 de ani, din Petreşti ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 15 mai 2016.

Se pare că, în noaptea de 14/15.05.2016, tânărul a escaladat gardul locuinţei unui concetăţean şi a sustras o bicicletă pe care, ulterior, a vândut-o unui cetăţean din comuna Săsciori.

Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de F.M. poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419