Rămâi conectat

Curier Județean

Biblioteca tehnică a U.M.Cugir se mută în Parcul Industrial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 15.000 de volume de carte tehnică, care au servit decenii de-a rândul colectivului de ingineri şi tehnicieni de la Uzina Mecanică Cugir vor fi preluate de Asociaţia Generală a Inginerilor din România, Filiala Alba care îşi are sediul la Cugir.

În primă fază, în urmă cu doi ani, Uzina Mecanică a renunţat la biblioteca tehnică tot în favoarea asociaţiei inginerilor din Cugir, dar acesta a transferat la rândul său întregul fond de carte la biblioteca Colegiului tehnic „ID Lăzărescu” din localitate.  Ideea a fost o mai bună păstrare şi gestionare a cărţilor primite, dar având în vedere şi faptul că unitatea şcolară pregăteşte elevi în domeniul tehnologic şi mai mult decât atât are angajat bibliotecar.

După informaţiile pe care le deţinem, conducerea AGIR-filiala Alba (Cugir), a hotărât să ia înapoi de la Colegiul tehnic „ID Lăzărescu” întregul fond de carte şi să-l mute într-o locaţie care a servit pe vremuri bibliotecii tehnice a UMC şi anume clădirea „fagure”, adică actualul sediu al Parcului Industrial al oraşului (foto).

Conform surselor, locul este potrivit pentru accesul la biblioteca a tuturor persoanelor interesate din Cugir şi nu numai, iar în plus s-au găsit posibilităţi pentru un post de bibliotecar. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii din Ighiu, vizită la Star Assembly, Sebeș: Au interacționat direct cu mediul de lucru într-o fabrică modernă din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din Ighiu, vizită la Star Assembly, Sebeș: Au interacționat direct cu mediul de lucru într-o fabrică modernă din județul Alba Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu, care fac parte din proiectul „Incluziunea pe piața forței de muncă a tinerilor din România”, au vizitat joi, 22 februarie a.c., una dintre unitățile de producție din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea