Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Biblioteca Lucian Blaga Alba participă în Serbia la a VIII-a ediție a Simpozionului ”Literatura și Presa în Banat”. Carte editată în Alba va fi lansată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 12-14 decembrie 2017, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba  va fi prezentă la Zrenianin, Republica Serbia, la manifestările ocazionate de desfășurarea celei de-a VIII-a ediții a Simpozionului Științific ,,Literatura și Presa în Banat”.

Programul manifestărilor cuprinde participarea la lucrările simpozionului și la deschiderea Salonului Internațional ,,Cărți și publicații românești” la care vor participa mai multe edituri din Serbia și România. Cu acest prilej va fi lansată și cartea ,,Bisericile Ortodoxe Românești din Voievodina”, lucrare editată la Alba Iulia sub egida Consiliului Județean Alba și a Biblioteci Județene ,,Lucian Blaga” Alba. Programul va continua cu vernisarea expoziției de fotografii cu sate de români din Voievodina, cu sate de istroromâni din Croația și cu sate de valahi din Muntenegru.

Lucrările Simpozionului Științific ,,Literatura și Presa în Banat” sunt organizate de Institutul de Cultură al Românilor din Voievodina în parteneriat cu Institutul de Studii Banatice ,,Titu Maiorescu” al Academiei Române – Filiala Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea