Rămâi conectat

Politică Administrație

Bibliobuzul Consiliului județean Alba aduce luni lumea magică a cărților la Grădinița Nr. 9 din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 15 decembrie și marți 16 decembrie 2014, începând cu orele 9, Bibliobuzul Consiliului județean Alba va poposi și le va da posibilitatea copiilor și  cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia, să-l viziteze și să intre în lumea magică a cărților.

Bibliobus“Pentru  că au înțeles că este important să donezi din jucăriile și jocurile tale pentru a aduce un zâmbet altui copil, Consiliul județean Alba răspunde generozității cu oferirea unor cărți pline de creativitate, ateliere de creație constând în confecționarea unor semne de carte, felicitări și plicuri embosate care vor fi dăruite tuturor celor prezenți, în pragul sărbătoririi lui Moș Crăciun!

Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru că au dat un nou sens vieții prin exemplul lor, dar mai ales copiilor pentru puterea de a renunța la anumite jucării preferate pentru a le dona altor copii care nu s-au putut bucura de ele!

Menționăm că Grădinița Nr. 9 din Alba Iulia a fost prima care a înțeles că ceea ce noi am început cu campania ”LUNA COPIILOR” iar ulterior am continuat cu ”CĂLĂTORIM ȘI DĂRUIM” cu Bibliobuzul, se vrea o acțiune permanentă, iar jucăriile donate au fost într-un număr neașteptat de mare și continuă să crească în zilele următoare urmând să mai primim alte donații tot de la aceiași grădiniță!”,  se arată într-un comunicat remis presei de CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea