Rămâi conectat

Curier Județean

Bibliobuzul Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba poposește la Ohaba, la manifestarea cultural-educativă ”Cartea – Universul cunoașterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul 4.14 Bibliobuzul în județul Alba face parte din programul 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ derulat de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba cu scopul de a veni în întâmpinarea cititorilor din județul Alba și cu având ca obiectiv formarea gustului pentru lectură și satisfacerea cerinței de lectură exprimate de toți membrii comunității.

Prima staționare a Bibliobuzului din acest an va fi în data de 19 aprilie 2018 în comuna Șona unde în parteneriat cu Școala Gimnazială Ohaba va avea loc manifestarea cultural-educativă ,,Cartea – Universul cunoașterii”. Cu acest prilej elevii școlii vor vizita bibliobuzul și vor participa la activități cultural-educative pregătite de instituțiile partenere.

Prin Proiectul 4.14 Bibliobuzul în Județul Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba este tot mai aproape de toți locuitorii județului Alba încercând să pună în practică strategia culturală a Consiliului Județean Alba, aceea de a asigura accesul tuturor iubitorilor de carte și de lectură la cărțile existente în colecțiile bibliotecii județene și a fi cât mai în mijlocul celor ce iubesc lectura și cartea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea