Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Beniamin Todosiu (USR Alba): Să ne gândim mai mult în aceste zile la cei care își sacrifică sănătatea și viața pentru noi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ne pregătim de sărbători, însă acestea nu vor fi la fel de liniștite pentru cei din linia întâi. Polițiștii, jandarmii sau pompierii vor rămâne în stradă, la datorie, pentru a ne proteja pe noi, iar medicii și ceilalți angajați din spitale vor fi la patul bolnavilor pentru a lupta cu virusul necruțător care ne-a schimbat în aceste vremuri viețile.

În aceste zile, mai mult ca oricând, ar trebui să ne gândim la toți acești oameni care sunt în linia întâi, la toți cei care își continuă activitatea pentru noi, sacrificându-și sănătatea sau chiar viața. Nu vor putea să își strângă în brațe copii, nu vor putea să se bucure de masa obișnuită de sărbători și nici măcar nu vor putea simți liniștea pe care majoritatea dintre noi o vom avea stând în casă.

Spre acești oameni, eroi ai zilelor noastre, ar trebui să ne întoarcem acum gândurile și să ne rugăm pentru ei, deoarece viitorul comunităților noastre este în mâinile lor. Nu știți cât de mult contează un simplu „Mulțumesc” pentru a-ți ridica moralul, nu vă închipuiți cât de mult înseamnă un zâmbet pentru un polițist care te oprește în trafic, un om ca și tine, speriat și el de inamicul necruțător, dar rămas în stradă pentru a-și face datoria.

În numele colegilor din Uniunea Salvați România – Filiala Alba vreau să le mulțumesc tuturor acestor oameni minunați, celor din linia întâi, și să îi asigur că în aceste zile vor fi în gândurile și rugăciunile noastre. Ne vom gândi la medici, polițiști, jandarmi și la toți cei care luptă pentru noi în feluri diferite.

Vă rog în schimb pe voi, toți ceilalți, să îi ajutăm respectând regulile impuse de ordonanțele militare și să evităm interacțiunea socială, deplasările sau ieșirea în zonele publice.

În același timp vreau să îi rog pe colegii din politică, indiferent de culoarea pe care o poartă, să încercăm să criticăm mai puțin, să evităm conflictele și contrele politice, dar în schimb să ajutăm, acolo unde avem puterea să o facem. Vă spun sigur că putem oricând să facem politică, însă doar în momentele esențiale avem șansa unică de a dovedi că suntem cu adevărat oameni.

Președintele USR Alba,
Beniamin Todosiu
și
Echipa USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea