Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Beniamin Todosiu: „Știați că peste 1500 de inițiative legislative zac în sertarele Camerei Deputaților?”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Beniamin Todosiu: „Știați că peste 1500 de inițiative legislative zac în sertarele Camerei Deputaților?”

Unele dintre ele sunt legi care ar rezolva probleme sau situații de vid legislativ, altele ar îndrepta nedreptăți sau ar produce reforme în sectoare importante ale României.

Din cauza birocrației, nepăsării sau pur și simplu pentru că sunt propuse de opoziție, conducerea Camerei Deputaților întârzie să le introducă pe traseul de aprobare sau le ține nejustificat de mult în anumite etape procedurale.

Dintre inițiativele legislative care așteaptă să intre în dezbatere, pentru 1077 trebuie să se emită rapoarte de către comisiile raportoare ale Camerei Deputaților, iar alte 404 inițiative legislative cu rapoarte emise așteaptă să fie introduse pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților.

Am decis să urmăresc acest proces și să semnalez toate cazurile în care conducerea Camerei Deputaților ține „la sertar” inițiativele legislative.

Parlamentul României trebuie să fie o instituție debirocratizată, care să funcționeze normal și corect pentru a da legi bune în beneficiul tuturor românilor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea