Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Beniamin Todosiu, președinte USR Alba: ”Decizia PNL-ului de a-l oferta pe Gabriel Pleșa a fost făcută din cauza lipsei resurselor umane interne”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu, președinte USR Alba: ”Decizia PNL-ului de a-l oferta pe Gabriel Pleșa a fost făcută din cauza lipsei resurselor umane interne”

În urma anunțului primarului Gabriel Pleșa, privind întoarcerea sa la ”matca” PNL, reacțiile au curs lanț. Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, partid cu care Pleșa și-a câștigat mandatul de primar al orașului Alba Iulia, a fost invitat la Radio Unirea FM, unde a discutat depsre subiectul fierbinte al momentului.

Beniamin Todosiu: ”În momentul de față, având în vedere declarațiile domnului Gabriel Pleșa în spațiul public, noi considerăm că nu avem un primar din partea USR. Faptul că s-a întors în PNL și că lucrurile, din punctul lui de vedere, sunt clare, că s-a întors ”la matcă”, după cum a și scris pe rețelele de socializare, rezultă că este decizia dânsului. Până la urmă, albaiulienii vor decide dacă această decizie este una bună sau rea.

Legat de ce va face USR, noi vom face același lucru pe care l-am făcut întotdeauna. În 2020, când am început să îl susținem pe Gabriel Pleșa, am făcut un sondaj cu cetățenii din Alba Iulia, din care a reieșit faptul că el avea un grad foarte ridicat de încredere în rândul albaiulienilor și în ochii lor era un potențial candidat la Primăria Alba Iulia. Exact la fel vom face și în continuare.

Citește și: FOTO | Primarul Gabriel Pleșa s-a întors, OFICIAL, în PNL: „Când ai ocazia să te întorci la rădăcini, la matca în care te-ai format ca om politic, nu poate fi vorba de traseism”

Decizia PNL-ului de a-l oferta pe Gabriel Pleșa a fost făcută din cauza lipsei resurselor umane interne sau din cauza unei decizii proaste. Sincer, cred că PNL avea candidați mai buni decât Marius Hațegan dar este bucătăria lor internă și nu ne băgăm.

În această seară avem o ședință de birou județean, în care vom discuta deschis cu colegii și în urma acestei ședințe vom lua o decizie. Pentru noi, cel mai important lucru în acest moment este livrarea unei alternative.

Noi considerăm că Gabriel Pleșa a demisionat din partid. El, cel puțin, asta a spus în postarea publicată. Nu este nimic de interpretat în acea postare. El nu a putut să ducă la bun final acel manifest pentru Alba, acel angajament între USR și cetățeni. El a considerat că șansele de a câștiga un nou mandat pentru Primărie împreună cu USR Alba sunt mici, motiv pentru care el a considerat trecerea la PNL o șansă pentru a primi și al doilea mandat.

Nu se poate vorbi de o conviețuire, din moment ce noi ne propunem să fim adversarul PNL-ului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea