Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Belgia e posibil să fi trecut de vârful pandemiei: a înregistrat mai multe vindecări decât internări, în ultimele 24 de ore. Premieră în Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sunt și vești bune din Europa în lupta cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore în Belgia au fost efectuate nu mai puțin de 504 externări, cu 6 mai mult decât numărul internărilor, fiind astfel prima ţară europeană care pare ca a reuşit să învingă pandemia de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, numărul bolnavilor care au ajuns la secțiile ATI a fost doar de 16. În prezent, în Belgia, sunt peste 1.261 de persoane infectate cu COVID-19, care se află la terapie intensivă (ATI), din totalul celor peste cinci mii de bolnavi.

Este o veste bună și una proastă, deoarece în ultimele 24 de ore bilanțul deceselor în rândul celor infectați cu COVID-19 a ajuns la 164.

De asemenea, au fost înregistrate 1.447 de decese în rândul persoanelor care s-au infectat cu noul coronavirus, cele mai multe dintre acestea având loc în data de 31 martie (192 de decese), respectiv 2 aprilie (183).

Totodată, un număr de 3.751 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

În total, de la începutul pandemiei, în Belgia au fost înregistrate aproximativ 19.700 de cazuri de COVID-19, apogeul acestora fiind în data de 28 martie, când s-au înregistrat 1.850.

Autoritățile belgiene iau în considerare suplimentarea, pe perioada pandemiei, a salariilor medicilor șicadrelor medicale, cu sume cuprinse între 1.000 și aproximativ 1.500 de euro, drept răsplată pentru efortul lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea