Ziarul Unirea

BEJ a RESPINS contestația PNL-ului. Panourile de informare ale Primăriei sunt ILEGALE. Se consideră a fi campanie electorală mascată pentru Paul Voicu

Astăzi, Biroul Electoral Judetean Alba a respins contestația formulată de către PNL, împotriva soluției BEC Alba Iulia, prin care s-a considerat că prin panourile de informare amplasate prin oras de către Primarie s-ar face campanie electorală indirect.

Prin aceeasi soluție, s-a dispus ca afișajul de pe aceste panouri să fie înlăturat. Solutia Bej a fost luată cu 7 voturi la 5.

ELIT

Ieri, într-un comunicat, Alianța USR-PLUS Alba Iulia a precizat că: ,,Voicu Paul și echipa PNL folosesc ILEGAL bani publici pentru promovarea electorală, bani cu care au realizat panouri stradale asociate candidatului liberal și pe care le-au amplasat în zone publice din Alba Iulia. Alianța USR-PLUS a luat atitudine față de această faptă ilegală și a sesizat zilele trecute Biroul Electoral. În urma analizării dovezilor depuse, BEC Alba Iulia a decis, sâmbătă, admiterea plângerii USR-PLUS și a obligat Primăria Municipiului Alba Iulia să înlăture toate materialele care promovează electoral candidatul PNL.

Situația este cu atât mai gravă cu cât toate aceste materiale ar fi fost realizate cu bani europeni, obținuți pentru diferite proiecte ce se află în implementare în Alba Iulia.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419