Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bază de date cu oamenii care joacă jocuri de noroc: Inițiativa deputatului Florin Roman, promulgată de Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bază de date cu oamenii care joacă jocuri de noroc: Inițiativa deputatului Florin Roman, promulgată de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, transmite Administraţia Prezidenţială. Actul normativ iniţiat de către deputatul PNL Florin Roman prevede că sălile de jocuri de noroc vor ţine evidenţa, electronic, a celor care intră în aceste locuri.

Prin urmare, legea promulgată de către şeful statului vizează introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc.

Iniţiatorul acestui proiect de lege, Florin Roman, a precizat după adoptarea iniţiativei de către Camera Deputaţilor, pe 31 octombrie, că cei dependenţi de păcănele vor putea fi opriţi la timp „să îşi facă praf viaţa”.

„Astăzi a mai trecut o lege importantă prin Parlament, pe care am iniţiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL. Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenţi de păcănele pot fi opriţi sa îşi facă praf viaţa. Şi părinţilor să îşi poata proteja copiii de acest «drog»”, a scris atunci Florin Roman pe Faceboook.

Sursa. stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea