Rămâi conectat

Ştirea zilei

Baza de agrement din Blaj, pe ultima sută de metri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza de agrement din Blaj, pe ultima sută de metri

La Blaj, lucrările la Baza de agrement, începute la data de 1 iulie a anului trecut, se află pe ultima sută de metri. Potrivit dirigintelui de șantier, Nicușor Pintea, lucrurile au intrat în linie dreaptă, astfel că, la aceasblajtă oră, cei peste 10.000 de metri pătrați ai obiectivului dezvăluie deja conturul complexului ce va deveni un pol al distracției estivale.

Se lucrează acum la: montarea punților pe marginea bazinelor, finisarea celor două corpuri de clădiri, amenajarea aleilor betonate sau din piatră, așternerea covorului de iarbă, plantarea de arbuști și amplasarea de mobilier specific. Locul de joacă este și el gata, ansamblurile fiind montate, la fel covorul de plută ce îi va păstra în bună stare și pe cei mai energici dintre copii. Corpul tehnic pentru tratarea apei a fost recepționat, la fel panourile solare pentru încălzirea apei.

Zilele viitoare se vor monta și scaunele pe gradenele terenurilor de sport ce s-au profilat de ceva vreme în arealul bazei. Una peste alta, etapa de finalizare a obiectivului se desfășoară conform planului. Referitor la data începând cu care blăjenii se vor putea bucura de facilitățile Bazei de agrement construite în oraşul lor, în valoare totală de 3,5 milioane de lei, edilul Gheorghe Valentin Rotar precizează că, din cauza primăverii ploioase de care am avut parte, termenul de finalizare a lucrărilor s-ar putea prelungi cu o săptămână, dar că și așa, inaugurarea obiectivului va avea cu certitudine loc în prima parte a lunii iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea