Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătrână de 88 de ani din Alba Iulia lăsată fără economiile de-o viață. Trei hoațe i-au furat 24 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O bătrână în vârstă de 88 de ani, din municipiul Alba Iulia, a fost lăsată fără economiile de-o viață.

În luna decembrie 2013, trei femei din Galați au intrat în apartamentul bătrânei, sub pretextul vânzării unor produse. După vizita celor trei, albaiulianca a observat că i-au dispărut trei plicuri în care avea suma de 24 de mii de lei.

Una dintre hoațe a fost reținută de polițiștii IPJ Alba în colaborare cu colegii lor din Galați, în urma unor percheziții la domiciliul mai multor persoane desfășurate la Galați. Femeia are 26 de ani și urmează să fie propusă astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurii preventive de control judiciar. Prejudiciul nu a fost încă recuperat.

Polițiștii desfășoară în continuare cercetări și activități specifice în vederea identificării și tragerii la răspundere a celorlate două femei care au participat la furt.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate la Galați, într-una dintre locații, oamenii legii au identificat și reținut o femeie, ce nu are legătură cu acest caz, dar care era urmărită național, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Potrivit IP Alba, “în urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în data de 06.12.2013, Gina Ş., de 26 de ani, Adriana A., de 40 de ani şi Vasilica A., de 44 de ani, toate din municipiul Galaţi, au pătruns în locuinţa victimei sub pretextul că îi vor prezenta, pentru vânzare, câteva produse.

Profitând de neatenţia vârstnicei, cele 3 femei i-au sustras 3 plicuri în care era suma totală de 24.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3 femei, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, au efectuat ieri, 12.03.3014, două percheziţii domiciliare, ocazie cu care a fost depistată şi reţinută Gina Ş. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea depistării Adrianei A., şi a lui Vasilica A. şi luării faţă de acestea a măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 3 gălăţence precum şi în vederea recuperării prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea