Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Bătălia între partidele politice din Alba Iulia, faza pe tablete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După anunțul președintelui și a ministrului Educației, cu privire la încheierea acestui an școlar, una dintre principalele probleme a autorităților a devenit accesul la educația online a tuturor elevilor. Acestă problemă reprezintă o nouă „bătălie” între partidele politice, care se revede și la nivelul județului nostru.

În ceea ce privește această problemă, consilierul local Mircea Trifu, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, după anunțul filialei USR Alba Iulia de a propune administrației publice locale achiziționarea de gadgeturi pentru elevi.

„Am citit astăzi, la prima oră, că filiala USR ALBA IULIA propune primăriei finanțarea tabletelor pentru copiii a căror familii nu-și permit asta. Mi s-a părut o idee de bun simț și l-am contactat pe fostul coleg, consilier local, avocatul Emil Popescu;  i-am reamintit că A.N.A. (ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA) a oferit, încă de acum un an, posibilitatea USR-lui de a iniția și susține în consiliul local proiecte de h.c.l. prin intermediul meu dar, din păcate, nu au făcut nimic cu această oportunitate”, a scris consilierul local pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia s-a convocat astăzi, 30 aprilie, într-o ședință ordinară, „la distanță”, în regim de videoconferință. Însă, se pare că cine a fost cu un pas înaintea celorlalți vis-a-vis de tabletele elevilor.

„Entuziasmat, știind că tocmai astăzi avem ședință de C.L. și unul din proiectele propuse este o rectificare bugetară, am sunat-o pe Doamna Teofila Țîr, directoarea fianciară a primăriei Alba Iulia, să-i spun că doresc să fac un amendament în numele colegilor de la USR, ca să alocăm bani petntru aceste tablete.

Și ce să vezi… „Coincidență de Covid”: Taman în dimineața asta a sunat la primărie dl Sandu Cornel , sau mă rog cine-o fi sunat de la Inspectoratul școlar (poate dl. Hava sau Coșer, ori chiar Paul Voicu) să găsească urgent bani pentru tablete la copii. Deci, dragi useriști, altă dată fiți mai rapizi ca și ” covidul” sau guvidu’ că uite…. Mereu vă ia pedeleul proiectul ca vulpea coada la urs”, a adăgat consilierul local din partea A.N.A.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea