Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul Florin Roman, lovit cu un genunchi în nas de fostul ministru Dan Vîlceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul Florin Roman, lovit cu un genunchi în nas de fostul ministru Dan Vîlceanu

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat, fost PNL) că l-a „agresat fizic” și că „în mod golănesc” l-a lovit cu genunchiul în nas. Liderul PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat „atacul asupra domnului Florin Roman”, care arată „măsura unei lipse de caracter”.

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată”, a declarat deputatul PNL, Florin Roman, într-o postare publicată pe Facebook.

 

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen”, a spus Roman.

„În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a precizat deputatul Florin Roman.

Nicolae Ciucă, lider PNL și președinte al Senatului a condamnat atacul. „Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor.

„Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?” „Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a spus Nicolae Ciucă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Accident MORTAL la Șard. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu un tractor Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara la Șard. Un bărbat de 43 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor. Citește și: VIDEO | Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea