Rămâi conectat

Actualitate

BĂTAIE GENERALĂ într-o piață din Alba Iulia: Un bărbat, „ajutat” de două femei, a BĂTUT două persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 53 de ani, din județul Dolj, a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și amenințare. În timp ce se afla într-o piață din Alba Iulia ar fi provocat un scandal și, împreună cu două femei, ar fi agresat două persoane.

La data de 5 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au reținut un bărbat de 53 de ani, din comuna Dioști, județul Dolj, care, alături de două femei de 52 și 49 de ani, din aceeași comună, este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe.

In după amiaza zilei de 4 octombrie, în timp ce se aflau într-o piață din municipiul Alba Iulia, cei 3 ar fi avut un conflict cu două femei, din municipiul Craiova, împrejurare în care le-ar fi amenințat și agresat, aplicându-le mai multe lovituri, cu pumnii și palmele.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea