// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bătaie de joc la Departamentul Centenar: PSD a angajat consilieri aduși de la frizerii și service-uri auto

Ministerul Culturii a angajat, în mandatul lui Lucian Romașcanu, pentru amplul proiect „Centenarul Marii Uniri – România 100”, consilieri provenind de la firme de pază, construcții, mobilă, fierărie și chiar de la un salon de coafură.

Actulul ministru, George Ivașcu, a făcut curățenie în Departamentul Identinate Națională, unde a găsit haos. Sursa Zilei a intrat în posesia listei cu 21 de cosilieri aduși la acest departament prin detașare, de la diferite firme din București și din țară.

Iată câteva exemple:

*Ovidiu Dumitru – asociat al Protector Guard Star SRL, din sectorul 1 al Capitalei, împreună cu mama sa, Maria Dumitru. Protector Guard Star asigura paza, în 2017, la Parcul Florilor din Călărași, printr-un contract cu Primăria Călărași – Direcția Tehnică, în valoare de 69.696 de lei – achiziție directă.

În perioada martie 2015-februarie 2018, a avut zeci de contracte cu atribuire directă, atât cu Consiliul Județean Călărași / Direcția Județeană de Administare a Domeniului Public, cât și cu instituții subordnate Primăriei (Direcția pentru Asistență Socială/ Serviciul Public pentru gestionarea câinilor fără stăpân/Serviciul Public Spații Verzi etc.).

A mai deținut societatea Protector Guard SRL București până în primăvara lui 2015, când Tribunalul București a admis falimentul acesteia. Firma acumulase datorii de 4.616.577 lei și nu mai deținea licență de funcționare ca societate de pază.

*Ștefan Iordache, fost patron al firmei Risk Consprotect, de la care este detașat la Ministerul Culturii, în calitate de consilier la Serviciul Proiecte și Acțiuni Aniversare.

*Robert Ionuț Cojocaru, de la firma Ferocasnic din Moinești, ce are ca obiect de activitate comerțul cu mobilă și articole de menaj și fierărie.

*Elena Oprea, angajată la firma de construcții Miro Best Construct.

*Cătălin Ștefan Popa, angajat al SAB Motors 2002, un service auto din sectorul 6 al Capitalei.

*Costel Oprea, copatronul firmei Som&Com Public Prest SRL, care a executat materiale promoționale pentru PSD Arad în campania electorală din 2016 pentru alegerile parlamentare.

*Pavel Codreanu, de la firma Minimed Solutions SRL, ce are ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul altfel efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor”. Firma aparține fostului consilier general PSD, la Primăria Capitalei, Mihai Peptan, pentru care Agenția Națională de Integritate a cerut excluderea din Consiliul General, fiind în stare de incompatibilitate, după ce firma sa a încheiat 33 de contracte în valoare de 438.030,39 lei cu spitalele aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Sursa: psnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Bătaie de joc la Departamentul Centenar: PSD a angajat consilieri aduși de la frizerii și service-uri auto

  1. Costelis 10.03.2018 la 8:30

    Stiti voi câte afise au lipit frizerii astia???
    Nu stiti!!!