Ziarul Unirea
 

Bărbatul din Bistra, reţinut de poliţiştii din comună pentru că a încălcat ordinul de protecţie deţinut de soţia sa, va fi cercetat în stare de arest preventiv

Bărbatul din Bistra, reţinut de poliţiştii din comună pentru că a încălcat ordinul de protecţie deţinut de soţia sa, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 22 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au prezentat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încălcarea de către persoane împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a măsurilor dispuse prin acesta”, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Magistraţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi l-au prezentat în faţa instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Cîmpeni care a dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a arestării, pentru o perioadă de 30 de zile.

 Informaţii de background:

 La data de 21 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra,  ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de “încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a măsurilor dispuse prin acesta”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

 Se pare că, la data de 20 august 2018, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale şi s-ar fi apropiat de membrii familiei sale, încălcând astfel dispoziţiile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa începând cu data de 30.05.2018.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...