Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbatul din Apuseni care și-a decapitat fratele cu toporul, trimis în judecată pentru omor: Ce pedeapsă riscă pentru fapta sa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din comuna Mogoș, județul Alba care şi-a omorât fratele, decapitându-l cu un topor a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

B. Pamfil, de 65 de ani, este acuzat de violenţă în familie, în modalitatea omorului. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în data de 20 august 2020, în jurul orelor 14,00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Ulterior, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpat, fiind emis de instanţă şi un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Crima ar fi avut loc pe fondul unei discuţii aprinse, în contradictoriu, între cei doi fraţi. Unul dintre ei a luat un topor din gospodărie şi şi-a ucis fratele cu o lovitură. Surse locale susţin că, practic, atacatorul i-ar fi tăiat capul victimei cu toporul. Scandalul ar fi pornit de la faptul că atacatorul i-ar fi cerut victimei bani de băutură şi acesta l-ar fi refuzat.

B. Pamfil riscă până la 20 de ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 10 septembrie 2020.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea