Bărbatul din Apuseni care și-a decapitat fratele cu toporul, trimis în judecată pentru omor: Ce pedeapsă riscă pentru fapta sa

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Bărbatul din comuna Mogoș, județul Alba care şi-a omorât fratele, decapitându-l cu un topor a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

B. Pamfil, de 65 de ani, este acuzat de violenţă în familie, în modalitatea omorului. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în data de 20 august 2020, în jurul orelor 14,00, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Poienile Mogoş, comuna Mogoş, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul s-a înarmat cu un topor şi a lovit-o pe victimă, fratele său în vârstă de 71 de ani, în zona gâtului, în mod repetat, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

ELIT

Ulterior, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpat, fiind emis de instanţă şi un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Crima ar fi avut loc pe fondul unei discuţii aprinse, în contradictoriu, între cei doi fraţi. Unul dintre ei a luat un topor din gospodărie şi şi-a ucis fratele cu o lovitură. Surse locale susţin că, practic, atacatorul i-ar fi tăiat capul victimei cu toporul. Scandalul ar fi pornit de la faptul că atacatorul i-ar fi cerut victimei bani de băutură şi acesta l-ar fi refuzat.

B. Pamfil riscă până la 20 de ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 10 septembrie 2020.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419