Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbatul cu gripă severă, internat la Spitalul din Alba Iulia, a DECEDAT. Medicii nu au nimic să-și reproșeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02Bărbatul din comuna Ighiu care a fost internat în 4 martie la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia a decedat în cursul zilei de sâmbătă, 14 martie, potrivit purtătorului de cuvânt, dr. Liana Stănescu. El nu a mai putut fi salvat, iar potrivit sursei citate, medicii care l-au avut în grijă nu au nimic să-și reproșeze fiind ”un miracol” că a putut fi ținut în viață după ce țesutul său pulmonar a fost distrus.

Starea bărbatului în vârstă de 33 de ani s-a ameliorat în 10 martie, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. El s-a aflat, în acest timp, în comă indusă medicamentos, fiind ventilat mecanic. Cauza decesului este potrivit, dr. Stănescu, bronhopneumonie de ventilator, șoc septic și insuficiență multiplă de organe. Un astfel de caz nu a mai fost întâlnit în ultimii ani la Spitalul din Alba Iulia. ”Cazuri atât de grave în județul Alba nu au mai fost de la epidemia cu gripă porcină”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim că pacientul a ajuns cu Ambulanța la spital, el suferind de gripă și tratat, o perioadă, la domiciliu, la fel ca și ceilalți membri din familie. Bărbatul prezenta febră mare, peste 40 de grade Celsius, tuse persistentă și insuficiență respiratorie. Analizele făcute la Institutul ”Cantacuzino” din București au confirmat existența virului gripal de tip A.

Bărbatul a decedat sâmbătă – nu se cunoaște cu exactitate, deocamdată, ora. Purtătorul de cuvânt a precizat că bărbatul a răspuns inițial la tratament, dar din a treia zi s-a suprainfectat bacterian, iar febra mare a reapărut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea