Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a fost condamnat în trecut pentru viol, omor, tâlhărie și alte fapte penale grave.

Ioan Muntean, din Hunedoara, are o condamnare la 22 de ani de închisoare, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, viol, dar şi după o evadare de la un punct de lucru al închisorii Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost eliberat condiționat la sfârșitul anului 2018, pentru ca peste câteva luni să comită o faptă de tâlhărie, cu victimă tot femeie. A fost condamnat din nou, la cinci ani de închisoare, fiind eliberat condiționat în noiembrie 2023, prin decizia Judecătoriei Deva, care nu a mai fost contestată.

Citește și: Tânără de 27 de ani, violată de un bărbat de 50 de ani, din Hunedoara, în camera unui hotel din Alba Iulia. Polițiștii din Alba au început cercetările

A rezistat în libertate doar două luni de zile, până la sfârșitul lunii ianuarie 2024.

„S-a reținut astfel că în noaptea de 29/30.01.2024, persoana vătămată, care desfășura activități de prostituție, aflându-se într-o cameră din Hotel Cetate, a fost constrânsă de inculpat (recidivist, condamnat în trecut pentru infracțiuni de omor deosebit de grav, viol, lipsire de libertate în mod ilegal, evadare și tâlhărie calificată) să întrețină relații sexuale în multiple modalități, inculpatul folosind un cuțit pe care l-a apropiat de persoana vătămată, inclusiv în zona coastelor și amenințând victima cu moartea, chiar în condițiile în care persoana vătămată i-a cerut în mod repetat să o lase să plece”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În 19 aprilie 2024, Judecătoria Alba Iulia a stabilit că dosarul poate fi judecat. Bărbatul este în arest preventiv de la data comiterii faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea