Bărbaţi din Veseuşi, comuna Jidvei, reţinuţi de poliţişti. Au agresat doi concetăţeni, au distrus un autoturism şi au provocat scandal în faţa unui magazin

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi  din localitatea Veseuş, care au agresat doi concetăţeni, au distrus un autoturism şi au provocat scandal în faţa unui magazin.

În noaptea de 26/27.07.2017, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.G., de 45 de ani şi  V.C., de 23 de ani, ambii din localitatea Veseuşi, comuna Jidvei.

ELIT

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 26 iulie, în timp ce se aflau în zona unui magazin din Veseuşi, au avut un conflict spontan cu doi bărbaţi, de 37 şi 24 de ani, în timpul căruia i-au agresat, au tulburat liniştea publică şi au lovit un autoturism ce aparţine uneia dintre victime.

Cele două victime au fost transportate la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale şi au rămas sub supraveghere.

Pe numele celor doi agresori a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „distrugere” şi „lovire sau alte violențe”.

 Aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...