Bărbați din Alba, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiștii pentru conducere sub influența alcoolului

Bărbați din Alba, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Sunt cercetați de polițiștii pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 2300, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Ighiel, comuna Ighiu, l-au depistat pe un minor de 18 ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 17 martie în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat, pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, pe un tânăr de 33 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 03.45, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Pianu, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 18 martie a.c., poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj pe strada principală din comuna Valea Lungă, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...