Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat reținut de polițiștii din Câmpeni, pentru tâlhărie – A intrat în casa unei femei de 71 de ani și i-a luat, prin violență, cerceii din urechi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Cîmpeni l-au reținut pe un bărbat din județul Hunedoara care, prin amenințare și violență, i-ar fi sustas, unei femei, cerceii. Va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie.

La data de 24 aprilie 2019, în jurul orei 00,30, Politia Orașului Câmpeni a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 71 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brad, județul Hunedoara, aflat în stare de ebritate, ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii și, prin amenințare și violență, iar fi sustras, din urechi, cerceii.

Polițiștii l-au găsit imediat pe individ și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care l-au prezentat în fața instanței de judecată.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea