Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat internat la psihiatrie, după ce a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat internat la psihiatrie, după ce a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce a anunțat la 112 că a omorât o femeie și a aruncat-o în fântână, iar polițiștii au stabilit că apelul este fals, transmite Mediafax.

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce, în noaptea de marți spre miercuri a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre un apel fals.

„În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat prin apel 112 faptul că a ucis o femeie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca apelul este unul fals. S-a impus măsura internării bărbatului la Psihiatrie, la Cluj-Napoca”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul se afla în stare de ebrietate și că era cunoscut pentru diverse apeluri date anterior la 112, pentru care a și fost amendat.

„De această dată a sunat să anunțe că a ucis o femeie și a aruncat-o într-o fântână. A trebuit să investigăm și să tratăm serios un astfel de apel, chiar dacă, ulterior, s-a dovedit a fi unul fals”, au spus sursele citate.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea