Bărbat internat la psihiatrie, după ce a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Bărbat internat la psihiatrie, după ce a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce a anunțat la 112 că a omorât o femeie și a aruncat-o în fântână, iar polițiștii au stabilit că apelul este fals, transmite Mediafax.

Un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca după ce, în noaptea de marți spre miercuri a sunat la 112 și a anunțat că a omorât o femeie, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre un apel fals.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat prin apel 112 faptul că a ucis o femeie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca apelul este unul fals. S-a impus măsura internării bărbatului la Psihiatrie, la Cluj-Napoca”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul se afla în stare de ebrietate și că era cunoscut pentru diverse apeluri date anterior la 112, pentru care a și fost amendat.

„De această dată a sunat să anunțe că a ucis o femeie și a aruncat-o într-o fântână. A trebuit să investigăm și să tratăm serios un astfel de apel, chiar dacă, ulterior, s-a dovedit a fi unul fals”, au spus sursele citate.

sursa: stiripesurse.ro