Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Vinerea înjunghiat de tovarășul de pahar – Agresorul este cercetat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs un incident în urma căruia o persoană a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate.

În data de 20 august, ora 22.00, Poliția oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului Orăşenesc Cugir, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în seara aceleiaşi zile, în jurul orei 21.30, între B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi H.B., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. 3 lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui  şi axilei stângi.

Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei lui H.B”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea