Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Vadu Moţilor cercetat pentru infracțiuni silvice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţii de poliţie din Vadu Moţilor, împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni,  au efectuat, joi, o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul silvic, fiind verificate două instalaţii de prelucrare a materialului lemnos. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale în valoare de 2000 lei, conform  legii 171/2010.

Ca urmare a verificărilor efectuate a fost identificat T.C., din comuna Vadu Moţilor, care în cursul lunii iulie 2014 a tăiat în mod ilegal şi transportat la instalaţia de debitat material lemnos care îi aparţine, zece arbori de esenţă răşinoase din pădurea aparţinând Composesoratului Săcătură, de pe raza comunei Vadu Moţilor.

S-a luat măsura ridicării în vederea confiscării cantităţii de material lemnos,  fiind predat în custodie Ocolului Silvic Horea Apuseni.

Faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tăiere ilegală de arbori şi sustragere de arbori”, fapte prev. şi ped. de art. 108, alin. 1 şi art. 110, alin. 1  din Legea nr. 46/2008.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea