Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Sebeș reținut de polițiști pentru tâlhărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat din municipiul Sebeş care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetările efectuate a rezultat că în după amiaza zilei de 17 octombrie 2014, C.E.V., de 34 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla     într-un bar din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului, l-a agresat pe un bărbat în vârstă de 32 de ani din Sebeş împrejurare în care i-a luat suma de 200 de lei.

Faţă de C.E.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 13 noiembrie 2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea