Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sebeș, cu alcool „la bord”, REȚINUT de polițiști, după ce a refuzat prelevarea mostrelor biologice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbat din Sebeș, cu alcool „la bord”, REȚINUT de polițiști, după ce a refuzat prelevarea mostrelor biologice

La data de 9 iunie 2022, în jurul orei 20,30, polițiștii rutieri din Sebeș au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Frumoasei din municipiu, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorul auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,86 mg\l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării mostrelor de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat să se supună recoltării.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea