Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bărbat din Sebeş, cercetat penal pentru că şi-a ameninţat concubina

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Sebeş riscă dosar penal deoarece şi-a ameninţat concubina cu acte de violenţă. Jandarmii l-au împiedicat să-şi pună intenţiile în aplicare.

„Incidentul s-a petrecut duminică, 16 decembrie a.c., într-un bloc de locuinţe situat pe strada M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi a fost semnalat prin apel la 112. La faţa locului jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani – B. G., domiciliat în Sebeş – care, din primele verificări, se pare că şi-ar fi ameninţat concubina că o va bate şi-i va distruge obiectele personale. Mai mult, femeia le-a relatat jandarmilor că trăieşte într-o continuă teroare din cauza violenţelor verbale la care este supusă constant de concubin, iar apelul la 112 se justifică prin faptul că ieri a fost convinsă că acesta îşi va pune ameninţările în practică. Se pare că motivul acestei situaţii tensionate îl constituie conflictul dintre intenţia respectivei doamne de a pune capăt relaţiei de concubinaj şi refuzul bărbatului de a accepta despărţirea.

Intervenţia echipajului de jandarmerie a pus capăt incidentului şi a prevenit escaladarea violenţei. În cauză, au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii de către agresor a infracţiunii de ameninţare. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş”, se arată în comunicatul remis presei de Cosmin Jurcoveţ, purtător de cuvânt laInspectoratul de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea