Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Săliștea arestat preventiv pentru viol – și-a abuzat sexual fiica vitregă

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15.01.2016, ora 12.00, polițiștii Postului de Poliție Săliștea au fost sesizați de către o minoră de 14 ani, din comună, cu privire la faptul că tatăl său vitreg a abuzat-o sexual, în repetate rânduri.

Minora a fost supusă unui examen medico –legal, iar polițiștii au luat față de C.V., de 53 de ani, din comuna Săliștea, tatăl vitreg al minorei, măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În baza probatoriului administrat de polițiști, Parchetul l-au prezentat pe C.V. instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea