Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Roșia Montană surprins încercând să violeze o femeie de 86 de ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Roșia Montană, a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins, marți, 5 martie, în jurul orei 11.30, încercând să violeze o femeie de 86 de ani.

Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constat că G.F., fiind sub influenţa alcoolului, a pătruns fără drept în locuinţa femeii unde, profitând de faptul că aceasta era imobilizată la pat, a încercat să întreţină raporturi sexuale, moment în care a fost surprins de către nepotul victimei.

Femeia a fost transportată la spitalul din Abrud unde a fost examinată de un medic specialist care a concluzionat că între victima şi autor nu a avut loc un raport sexual.

Faţă de G.F. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tentativă de viol şi violare de domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali În cadrul ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 29 februarie 2024, pe masa consilierilor se află aprobabrea înființări unor noi posturi în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia, dar și stabilirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea