Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia Montană, beat mangă, cu o alcoolemie de 1,60 mg/l, depistat de polițiști la volanul unei mașini, pe o stradă din Abrud. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Roșia Montană, beat mangă, cu o alcoolemie de 1,60 mg/l, a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini, pe o stradă din Abrud. S-a ales cu dosar penal.

La data de 12 mai 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din Abrud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea