Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Mihalț, lăsat de polițiști fără 50 de saci cu îngrăşământ chimic, pe care îi transporta fără acte

Bogdan Presecan

Publicat

în

filtru rutierMărfuri de peste 10.000 de lei, confiscate de poliţiştii din Alba, în cursul zilei de ieri.

Potrivit IPJ Alba, luni, “la ora 15.00, poliţiştii Postului de Politie Vinţu de Jos, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Vinţu de Jos, au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cei 50 de saci cu îngrăşământ chimic, ce erau încărcaţi în autoutilitară, erau transportaţi în mod ilegal, conducătorul auto neputând prezenta documentele de însoţire a mărfii, prevăzute de lege.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizări, în vederea confiscării, a întregii cantităţi de îngrăşământ chimic, în valoare de 4.380 lei iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 1 lit. e din Legea nr.12/1990.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din Abrud l-au depistat, pe raza oraşului, pe un bărbat de 26 de ani, din municipiul Brăila, care încerca să comercializeze ilegal, 6 seturi de oale şi 10 seturi de cuţite, bunuri în valoare totală de 6.000 de lei.

Comerciantul nu a putut prezenta documentele legale de însoţire a mărfii, motiv pentru care poliţiştii au luat măsura sancţionării lui, în conformitate cu prevederile   art. 1 din Legea 12/1990 iar marfa a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea