Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Meteș, urmărit internaţional, reţinut de polițiștii din Alba Iulia – Are de executat 4 ani de închisoare, pentru evaziune fiscală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba l-au reţinut pe un bărbat de 41 de ani, care era urmărit la nivel naţional şi internaţional, fiind condamnat pentru infracțiuni de natură economico – financiară.

La data de 18 august a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe Z.T., de 41 de ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, care era urmărit la nivel naţional şi internaţional, fiind posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 21 mai 2014, de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul este condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate, de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 6 din Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Condamnatul a fost dus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea