Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din județul Alba, reținut de către polițiștii din Sibiu pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. A fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru infracțiuni similare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Sibiu au identificat trei bărbați suspectați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei trei bărbați, din Avrig, respectiv județul Alba, ar fi intrat prin efracție în sediile a două societăți comerciale din Șelimbăr, de unde ar fi sustras bani și bunuri în valoare de apropae 6.000 de euro. Bărbatul din județul Alba este arestat preventiv într-o altă cauză penală aflată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru infracțuni similare.

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au identificat trei bărbați, presupuși autori a două infracțiunii de furt calificat.

Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 22, respectiv 34 de ani, din Avrig și un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Alba.

În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în cursul nopții de 20/21 iulie a.c., ar fi pătruns prin efracție în sediile a două societăți comerciale de pe raza localității Șelimbăr, de unde ar fi sustras bani și bunuri (cabluri, conductori electrici, anvelope, piese de motor), creând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de euro.

Față de sibieni, la data de 10 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Bărbatul din județul Alba este arestat preventiv într-o altă cauză penală aflată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru infracțuni similare.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea