Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Jidvei reținut de polițiști – A sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei, dintr-o cabană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 18.08.2017.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16/17.08.2017, a pătruns, prin efracţie, într-o cabană, situata pe DJ 107K, în zona numită „Valea Janului”, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Faţă de bărbat, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi pentru recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea