Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ighiu trimis în judecată pentru viol

Ziarul Unirea

Publicat

în

tribunalul alba siglaMițelea Ovidiu Marius, în vârstă de 40 de ani, din Ighiu, aflat în arest de la sfârșitul lunii octombrie 2013, a fost trimis în judecată pentru viol. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, care este recidivist, fiind anterior condamnat pentru săvârşirea unor fapte similare a fost reținut după ce în seara zilei de 30 octombrie 2013, prin acte de violenţă, a întreţinut cu o tânără de 18 ani, din judeţul Alba, relaţii sexuale.

Deoarece fata prezenta mai multe urme de violenţă (inclusiv la nivelul feţei), oamenii legii au solicitat deplasarea la domiciliul victimei a echipajului de Ambulanţă, care după examinare au asigurat transportarea acesteia la Spitalul Județean Alba, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate unde a rămas sub supraveghere medicală.

La data arestării polițiștii au mai precizat că învinuitul a fost eliberat condiționat în anul 2010, în timp ce ispășea o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru violare de domiciliu și viol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea