Bărbat din Ighiu cercetat pentru furt: S-a înnoit cu o bicicletă, din scara unui bloc, în noaptea de Revelion

Poliţiştii din Ighiu l-au identificat pe un tânăr din comună ca bănuit de comiterea unui furt de bicicletă. Acesta ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată neasigurată, în scara unui bloc. Poliţia recomandă cetăţenilor să nu-şi lase bunurile nesupravegheate sau neasigurate.

La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliție Ighiu l-au identificat pe un tânăr de 36 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

Se pare că, în noaptea de 31.12.2017/ 01.01.2018, tânărul ar fi pătruns în scara unui bloc din comuna Ighiu, de unde a sustras o bicicletă, lăsată de proprietar, neasigurată.

Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de tânăr, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii furt.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă propretorilor de biciclete:

– Folosiţi sisteme antifurt performante!
– Corpul fix de care asiguraţi bicicleta să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls.
– Locul de depozitare al bicicletei trebuie să prezinte un grad de siguranţă, de preferință spaţii în care nu au acces persoanele străine;
– Dacă, totuşi, depozitaţi bicicleta în scara blocului, nu o lăsați neasigurată, folosiţi două sisteme de siguranţă şi verificaţi periodic bicicleta.
– Manifestaţi atenţie atunci când observaţi, în scara blocului, persoane necunoscute;
– Dacă aveţi curte, bicicleta nu trebuie lăsată la vedere, în apropierea porţii de acces.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...