Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Ighiu ars de viu într-un incendiu de resturi vegetale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 80 de ani  din Ighiu a decedat în urma arsurilor provocate de un incendiu de resturi vegetale.

Reprezentanţii ISU Alba au explicat că nu au intervenit pentru stingerea incendiului, nefiind anunţaţi despre incident.

Din primele informații, victima locuia în apropierea școlii din comuna Ighiu. Acesta a încercat să curețe vegetația uscată din grădină, însă a fost cuprins de flăcări. Un echipaj SMURD a încercat să-l resusciteze, însă bărbatul a decedat din cauza arsurilor grave suferite.

Nu este primul caz de acest fel petrecut la Alba. În 2013 o bătrână a decedat în aceleași împrejurări, iar un alt bărbat și-a pierdut viața fiind surprins de incendiul de vegetație uscată de pe un câmp.

UPDATE raport IPJ Alba: Poliţişti din cadrul Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi, ieri, 9 aprilie,  cu privire la faptul că în grădina unui imobil din comuna Ighiu, o persoană a dat foc la resturi vegetale şi i s-au aprins hainele.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, au stabilit că L.T., de 78 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce efectua lucrări de curăţare a grădinii, a dat foc la unele resturi vegetale, iar din neatenţie, focul i-a cuprins hainele, care au ars în proporţie de aproximativ 90 %.

 La fata locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea