Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Cugir găsit decedat în propria-i locuinţă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Echipe formate din lucrători ai Poliţiei orăşeneşti, şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Cugir au descins în această seară în apartamentul lui A.G., (75 de ani), situat pe strada Alexandru Sahia din Cugir, constatând faptul că acesta decedase în urmă cu mai mult timp.

Bărbatul suferea de ciroză în stare avansată şi întrucât trăia singur se afla în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială Cugir. Cei care au sesizat organele locale în legătură cu absenţa îndelungată a colocatarului lor, au fost vecinii acestuia, care au observat că omul nu mai ieşise de multă vreme din apartament, dar şi datorită mirosului insuportabil care se degaja din locuinţă. Cu acceptul unui fiu al decedatului, care trăieşte în altă localitate din ţară, pompierii SVSU au urcat la etajul al III-lea al clădirii şi au deschis uşa locuinţei pentru accesul oamenilor legii.

Din cele relatate de autorităţile legale prezente la faţa locului se pare că nu există până în prezent suspiciuni legate de decesul lui A.G., cauza morţii fiind agravarea bolii de care suferea.

La ora când transmitem cotidianului Unirea, ştirea legată de acest caz, la locuinţa decedatului erau aşteptate organele judeţene de anchetă, după care trupul neînufleţit al bărbatului va fi transportat la morga Spitalului Judeţean, pentru efectuarea necropsiei.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților Un aparat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, utilizat în centrele universitare, a fost achiziționat de Spitalul din Alba Iulia. Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea