Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ciugud sancţionat de polițiști, pentru transport ilegal de persoane

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În timp ce acţionau pe str. Regimentul V Vânători din Alba Iulia, polițiștii au oprit, marți dimineața, pentru control, un autoturism condus de P.E., de 58 de ani, din comuna Ciugud.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul ce avea plăcuţe de înmatriculare emise de autorităţile austriece, era radiat din circulaţie din luna octombrie 2012. În plus, poliţiştii au constatat că bărbatul efectua un transport de persoane pe ruta Alba Iulia – Sebeş, fără a deţine autorizaţie în acest sens, în autoturismul său fiind identificaţi 4 pasageri.

Faţă de P.E. s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat iar în conformitate cu prevederile Legii 38/2003, privind taximetria, a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinute totodată certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA”

Bera Larisa

Publicat

în

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA” Grupul instrumental al Ansamblului Folcloric al Județului Alba din cadrul CCAB, format din trei artiști instrumentiști de talie națională (Marcel Oloieru-acordeon, Ștefan Petriman-vioară și Claudiu Crăciun-contrabas), au revenit din Estonia, acolo unde au luat parte și au reprezentat cu mare succes județul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea