Bărbat din Cîlnic reținut și cercetat pentru lovire și alte violențe – a înjunghiat cu un cuțit un tânăr de 20 de ani în timpul unui conflict

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Cîlnic, care, în urma unui conflict spontan, l-a agresat pe un consătean. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Câlnic, a avut loc o altercație, iar o persoana a fost rănită cu un cuțit în zona abdominală.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat de 45 de ani, pe de o parte şi doi tineri de 30 şi 27 de ani, pe de cealaltă parte, toţi din comuna Câlnic, s-a produs un conflict spontan.

În timpul conflictului, bărbatul de 45 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit, în zona abdominală, pe tânărul de 20 de ani.

Acesta din urmă a fost transportat la spitalul din Sebeş, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Faţă de bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419