Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba trimis în judecată pentru tentativă de omor – I-a rupt mâinile în bătaie, unui consătean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Varga Zachei a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. El este acuzat că a bătut un consătean, după un conflict mai vechi, căruia i-a provocat răni grave.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 13 mai 2019, iar scandalul a avut loc în 22 martie.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pe fondul unui conflict mai vechi şi în prezenţa mai multor persoane, în timp ce se afla în faţa unui local din satul Meşcreac, comuna Rădeşti, judeţul Alba, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, cu intensitate, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect contondent, mai multe lovituri care i-au vizat zone anatomice vitale ale corpului (cap şi abdomen).

Loviturile i-au cauzat victimei leziuni traumatice (un politraumatism cu fracturi multiple ale membrelor şi leziuni la nivelul membrelor superioare cu caracteristice de apărare), care i-au pus în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Alba a decis plasarea bărbatului în arest la domiciliu. Pentru fapta s-a, inculpatul Varga Zachei riscă până la 10 ani de închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea