Bărbat din Alba trimis în judecată pentru tentativă de omor – I-a rupt mâinile în bătaie, unui consătean

Varga Zachei a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. El este acuzat că a bătut un consătean, după un conflict mai vechi, căruia i-a provocat răni grave.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 13 mai 2019, iar scandalul a avut loc în 22 martie.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pe fondul unui conflict mai vechi şi în prezenţa mai multor persoane, în timp ce se afla în faţa unui local din satul Meşcreac, comuna Rădeşti, judeţul Alba, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, cu intensitate, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect contondent, mai multe lovituri care i-au vizat zone anatomice vitale ale corpului (cap şi abdomen).

Loviturile i-au cauzat victimei leziuni traumatice (un politraumatism cu fracturi multiple ale membrelor şi leziuni la nivelul membrelor superioare cu caracteristice de apărare), care i-au pus în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Alba a decis plasarea bărbatului în arest la domiciliu. Pentru fapta s-a, inculpatul Varga Zachei riscă până la 10 ani de închisoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...