Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba prins în Brașov cu un transport ilegal de lemne: 52 de metri cubi, fără documente legale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba prins în Brașov cu un transport ilegal de lemne: 52 de metri cubi, fără documente legale

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pe linie de silvicultură pe raza localităților Făgăraș – Sâmbăta de Sus – Șercaia – Șinca Veche din județul Brașov.

Acţiunea a urmărit, în principal, descoperirea persoanelor care taie şi sustrag material lemnos din fondul forestier sau care transportă material lemnos fără documente legale.

Cu ocazia activităților desfășurate, pe DN 73A, pe raza localității Șinca Veche, a fost identificat în trafic un autotren, format din cap tractor și remorcă, condus de către un bărbat, în vârstă de 34 ani din județul Alba, care transporta cantitatea de 52 mc lemn de foc, diverse specii. În urma verificărilor efectuate în baza de date electronică, s-a constatat faptul că pentru întreaga cantitate de material lemons nu există emis aviz de însoțire al mărfii.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de art. 68, alin. 21 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea