Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Alba prins în Brașov cu un transport ilegal de lemne: 52 de metri cubi, fără documente legale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Alba prins în Brașov cu un transport ilegal de lemne: 52 de metri cubi, fără documente legale

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pe linie de silvicultură pe raza localităților Făgăraș – Sâmbăta de Sus – Șercaia – Șinca Veche din județul Brașov.

Acţiunea a urmărit, în principal, descoperirea persoanelor care taie şi sustrag material lemnos din fondul forestier sau care transportă material lemnos fără documente legale.

Cu ocazia activităților desfășurate, pe DN 73A, pe raza localității Șinca Veche, a fost identificat în trafic un autotren, format din cap tractor și remorcă, condus de către un bărbat, în vârstă de 34 ani din județul Alba, care transporta cantitatea de 52 mc lemn de foc, diverse specii. În urma verificărilor efectuate în baza de date electronică, s-a constatat faptul că pentru întreaga cantitate de material lemons nu există emis aviz de însoțire al mărfii.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de art. 68, alin. 21 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea